Individualni posvet

Posameznikom nudimo konkretna pojasnila in nasvete, svetujemo pri kompleksnih problemih in poiščemo dobre rešitve.

Prijava na posvet

V naši vsakodnevni kadrovski praksi ugotavljamo, da se posamezniki pogosto srečujete z dvomi in ne veste, kje najti prave odgovore za svojo situacijo. Posploševanje odgovorov s spleta lahko vodi do napačnih zaključkov. Pred odločitvijo za obisk odvetnika in razreševanje problemov po pravni poti, se želite o zadevi najprej pogovoriti in se prepričati, če imate prav.

Odgovarjamo na vprašanja, svetujemo in nudimo individualne rešitve tako enostavnih kot kompleksnih kadrovskih problemov; na primer:

  • Ali je pogodba o zaposlitvi, ki mi jo je ponudil delodajalec, pravilna in poštena?
  • Ali mi delodajalec (v konkretnem primeru) lahko odpove pogodbo o zaposlitvi?
  • Koliko letnega dopusta mi pripada ob vrnitvi s porodniškega dopusta?

Naše kadrovsko svetovanje in reševanje kadrovskih problemov temelji na znanju in bogatih izkušnjah. Pri vsakodnevnem delu se nenehno srečujemo s problemi in iz rešitev črpamo vedno nove ideje. Potrudimo se poiskati optimalne rešitve – od natančnih odgovorov na vprašanja, kaj določa zakonodaja, do svetovanja, kako shajati s sodelavci in delodajalcem.

Kadrovska pojasnila in nasvete nudimo osebno v naših prostorih. Posvetu se običajno nameni pol do ene ure, v dopoldanskem ali popoldanskem času od ponedeljka do petka. Za termin se je potrebno obvezno predhodno dogovoriti.

Prijava na posvet

Sprejmemo vas v najkrajšem možnem času.

Vaše podatke bomo uporabili izključno za kontaktiranje v zvezi z naročenim posvetom. Po zaključenem posvetu bomo vaše podatke uničili. V primeru, da ne bo prišlo do posveta, bomo vaše podatke uničili najkasneje v 1 mesecu od prijave.

Vaše podatke in vsebino posveta bomo obravnavali strogo zaupno.

Cena posveta znaša med 20,00 in 45,00 EUR, pri tem znaša običajni posvet 30,00 EUR, kratek in / ali vsebinsko enostaven 20,00 EUR, daljši in / ali zahtevnejši pa 45,00 EUR. DDV je že vključen v ceno.

Po potrebi je lahko svetovanje tudi obsežnejše in daljše, takrat se za ceno posebej dogovorimo.

 


PRIJAVNICA NA POSVET

kratko opredelite temo, o kateri se želite posvetovati

Zaupajte nam. Strokovno vam bomo svetovali in poiskali najboljšo rešitev. Vaše podatke in vsebino posveta bomo obravnavali strogo zaupno.


Posamezniki se pogosto srečujete s problemi v zvezi z delom, delodajalci, sodelavci. Dovolite, da vam ponudimo odgovore in strokovno pomoč! Prijavite se na posvet! Sprejeli vas bomo v najkrajšem možnem času. Zagotavljamo vam strokovnost in zaupnost.