Pravi naslov za kadrovske rešitve

Poslanstvo

S poslovnim svetovanjem, z visokokakovostnimi individualnimi storitvami z delovnopravnega, HRM in kadrovskega področja in kadrovskim inženiringom prispevamo k boljšemu poslovanju naših naročnikov.

Specializirani smo za delo z manjšimi podjetji – to je z majhnimi in srednje velikimi delodajalci, brez lastnih kadrovskih služb oziroma brez kadrovskih strokovnjakov; in sicer na področju kadrovanja, zaposlovanja, urejanja delovnih razmerij, izdelave dokumentov, pravilnikov, aktov, pogodb, …, organizacije dela in delovnih procesov, nagrajevanja in motiviranja zaposlenih, posredovanja informacij in izobraževanja.

Naše trdno prepričanje je, da ni univerzalnih podjetij niti univerzalnih rešitev za njihove kadrovske probleme. Naše poslanstvo je reševati specifične probleme vsakega naročnika posebej. Z našimi visokokakovostnimi in individualnimi storitvami omogočamo manjšim podjetjem optimalno delovanje kadrovske funkcije in jim povečujemo pravno varnost.

Pri nas cenimo odgovornost, korektnost, verodostojnost, skrbnost in preudarnost. Pri vsakodnevnem delu si jih prizadevamo nenehno izkazovati.

ZA REŠITVAMI KADROVSKIH PROBLEMOV STOJIMO STROKOVNJAKI

Kami, d.o.o., Ljubljana
Podmilščakova ulica 36
1000 Ljubljana

01 43 11 290
0590 53 642
041 670 646
031 378 154

faks: 01 43 02 299
kadrovska@kami.si

Spletna stran za funkcionalnost uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z nadaljevanjem obiska strani soglašate z njihovo uporabo. Več informacij