Pravi naslov za kadrovske rešitve

Razlogi za sodelovanje

Sodelovanje z nami in naše poslovno svetovanje prinaša vsaj tri pomembne koristi za uspešno poslovanje vašega podjetja.

PRIHRANEK

Prinašajo vam ga rešitve kadrovskih problemov, izboljšana organiziranost, jasno opredeljene obveznosti, pregledna razmerja. Prinašajo vam ga tudi motivirani zaposleni, manjša fluktuacija in večje možnosti pri zaposlovanju dobrih kadrov. Po nepotrebnem ne trošite za kazni in odškodnine. Stroški naših storitev so zanesljivo nižji kot zaposlovanje strokovnjakov; nastanejo le takrat, ko nas potrebujete in kolikor nas potrebujete.

VARNOST

Počutili se boste varno, saj v urejenem podjetju ni možnosti za sankcije delovnega inšpektorja in tožbe zaposlenih.

RAZBREMENJENOST

Vaš dragoceni čas in energijo boste lahko usmerili v tisto, kar najraje in najbolje delate – v vaš posel. Ko pa bomo sodelovali, bomo vsebino, obseg in čas izvedbe storitev prilagodili vašim potrebam in posebnostim.

TUDI NAŠI NAROČNIKI MISLIJO TAKO

Pred leti se je direktor manjšega podjetja nenehno soočal z obiski inšpekcij. Po obisku delovne inšpekcije je žarel od zadovoljstva. Poglejte, kaj je zapisal:

»Smo družba z osnovno dejavnostjo proizvodnje, distribucije in prodaje električne in toplotne energije in zaradi narave dela večkrat nadzorovani s strani inšpekcijskih služb, če poslujemo v skladu z zakonodajo. Na področju kadrovskih zadev se zakonodaja hitro spreminja, zato od samega začetka sodelujemo z družbo Kami, d.o.o., Ljubljana, ki ima profesionalni pristop, natančnost, zanesljivost, strokovnost, odgovornost in ažurnost. Vse našteto potrjujejo zapisniki inšpekcijskih pregledov kadrovske evidence, kjer je delo družbe Kami, d.o.o., Ljubljana ocenjeno kot vzorno

Marjan Stanič
PIROLIZA, d.o.o.

Da je tudi med podjetji smiselna delitev dela, nam je potrdil naš naročnik, ki je zapisal:

»Ob urejanju kadrovskih zadev v našem podjetju smo se znašli pred izbiro: ali se poglobiti v zakonodajo, ki področje ureja in za to porabiti znatno količino dragocenega časa, ali pa vse skupaj prepustiti specializiranemu izvajalcu. Odločili smo se za podjetje Kami, d.o.o., Ljubljana, z njimi v obojestransko zadovoljstvo sodelujemo že vrsto let, prihranjen čas pa namenjamo lastni dejavnosti. Odločitev ocenjujemo kot pravilno.«

mag. Martin Žerdin
AQUARIUS d.o.o. Ljubljana

Pomagali smo že mnogim našim naročnikom, zato vam predlagamo, da se za sodelovanje odločite tudi vi.

Podrobneje vam bomo predstavili, kako lahko sodelovanje z nami prispeva k vašemu boljšemu poslovanju!

Poleg prihranka in varnosti vam sodelovanje z nami prinaša tudi razbremenjenost in več prostega časa.

Zakaj se vam splača ukrepati takoj? Iz podobnih razlogov kot je pametno dovolj pogosto obiskovati zobozdravnika. Ukrepajte preden vas v to prisili poslovanje, zaposleni ali celo kakšen inšpektor!

Kakovostno delo na posameznih področjih običajno terja obilo strokovnega znanja in izkušenj, včasih tudi znanja dopolnjujočih strok, kontinuirano spremljanje novosti in iskanje pojasnil ter informacij v okolju. V manjšem podjetju, kjer praviloma vsak zaposleni pokriva širše delovno področje, je nemogoče pričakovati, da bo vsako področje podrobno obvladal, zaposlovanje strokovnjakov vseh področij pa je tudi neracionalno. Za razrešitev različnih problemov je potrebno vse preveč energije in stroškov, poleg tega so lahko rešitve nerodne ali celo neustrezne. Bolje, da dragocene zmožnosti vas samih in vaših zaposlenih uporabite na bolj produktiven način, za urejanje kadrovskih, HRM in delovnopravnih zadev in razreševanje te problematike pa najamete nas.

ZA REŠITVAMI KADROVSKIH PROBLEMOV STOJIMO STROKOVNJAKI

Kami, d.o.o., Ljubljana
Podmilščakova ulica 36
1000 Ljubljana

01 43 11 290
0590 53 642
041 670 646
031 378 154

faks: 01 43 02 299
kadrovska@kami.si

Spletna stran za funkcionalnost uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z nadaljevanjem obiska strani soglašate z njihovo uporabo. Več informacij